Portofoliu

Eficiența este obiectivul nostru! 

Portofoliul nostru cuprinde domeniile de respectare a legilor, integritate și activitate economică. Efectuăm cercetări complexe, studii de caz, rapoarte analitice. Pregătim programe de dezvoltare, propuneri de soluționare a situațiilor de criză și a litigiilor. Elaborăm contracte, cereri, sesizări și proiecte.

Realizăm studii de integritate.

Riscurile de corupție; Poziții vulnerabile; Măsuri de redresare; Instruirea personalului; Seminare practice; Monitorizarea rezultatelor; Servicii corporative de informații; Asigurarea securității instituționale, juridice și economice.

Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE)

Studii și expertiză în domeniile drepturilor omului, integrității și anticorupție; Integritatea si responsabilizarea structurilor de forța, securitate interna; Dificultăți de investigare și contestarea actelor abuzive si deciziilor ilegale; Respectarea drepturilor omului și documentare;

 

Institutul de Politici Publice, Chișinău, Moldova.

Sectorul de securitate și drepturile omului; Evaluarea capacităților instituțiilor de stat, reformarea Consiliului Suprem de Securitate; Politici de securitate națională și apărare; Secretizarea informațiilor și accesul la informații.

 

ONG, Organizații neguvernamentale

Asociații Obștești și Fundații; Statute și regulamente de activitate; Înregistrare, reînregistrare; Statut de utilitate publică; Rapoarte de activitate și informații publicate.

 

Antreprenoriat și Constituire antrepriză

Fondare întreprinderi; Statut și decizii fondatori; Regulamente interne; Ordine de personal; Protecția drepturilor intelectuale.

 

Gestionarea afacerilor

Evaluarea instituțională a integrității; Identificarea riscurilor și vulnerabilităților; Analiză juridică a activității; Analiza economică; Expertiza contractelor; Proiecte de ordine, procese verbale, demersuri.

 

Litigii Furnizări energie electrică

Contorizare litigioasă, calcule nejustificate, expertiza contoarelor, anularea sancțiunilor si penalităților, nulitatea proceselor verbale.

 

Licențiere activitate

Licențierea activității; Pregătire acte necesare; Cereri Camera Licențiere; Reprezentare.

 

Litigii Moldova gaz

Neachitarea serviciilor prestate, reeșalonarea plăților; anularea sumelor calculate; Procese verbale ilegale; Decizii contestate; Procese civile soluționate pozitiv; Litigii civile.

 

Litigii exploatarea apelor

Conexiuni ilegale; servicii prestate și servicii impuse; obligarea respectării drepturilor consumatorului; Calitatea serviciilor, Cantitatea consumată.

 

Relații patrimoniale

Regimul juridic al bunurilor; Partajul averii; Drepturile copiilor; Ieșirea și Întrarea în țară.

 

 

 

 

 

Pentru că suntem buni!

 

 

 

De ce noi?

Noi ne bazăm pe o experiență juridică și economică temeinică și știm a obține rezultatele așteptate. Totodată studiem neîntrerupt și tindem spre o perfecționare permanentă. În beneficiul clienților noștri, vom fi recunoscători pentru orice reclamații, sugestii sau sfaturi.


Consultanță

Deseori, sfatul unui prieten, informația găsită în Internet sau propria experiență spun că nu-i necesar să cheltui bani pentru adresarea la un   jurist profesionist.

Citește totul...

Acte

Noi pregătim orice tip de documente juridice: contracte civile, declarații, reclamații, petiții, cereri de chemare în judecată sau referințe.

Citește totul...

Traduceri

Compania LegalConsult.md execută traduceri specializate la orice acte cu caracter juridic. Traducerile profesioniste, executate de un jurist Vă pot ajuta la înțelegerea corectă și exactă al textului.

Citește totul...