Despre Noi

Profesionalism și Pasiune 

LegalConsult.md

Este Compania care prestează servicii juridice şi consultanţă competente cu ajutorul tehnologiilor moderne de comunicare. Un jurist la dispoziția fiecăruia. Serviciile noastre sunt bazate pe profesionalism, experiență personală și practici internaționale avansate. Ne place ceea ce facem și tindem să obținem cele mai bune rezultate pentru clienții noștri. Noi numim asta pasiune.

Metoda noastră de lucru asigură operativitatea serviciilor, calitatea rezultatului și optimizarea cheltuielilor. Pentru a beneficia de suportul Companiei LegalConsult.md trebuie doar să intrați pe site și să formulați problema Dumneavoastră. În scurt timp veți primi de la un jurist calificat oferta cu căile de soluționare, termene și cost. Acceptul ofertei se face prin achitare.

Compania noastră primește diverse modalități de plată, care vor permite achitarea și recepționarea rapidă a serviciului prestat. După efectuarea plății veți primi nota informativă cu argumentele juridice cerute și prevederile legale corespunzătoare. Cu necesitate, la notă se anexează acte juridice recomandate soluționării problemei.

Pregătim pentru Dumneavoastră toate actele juridice de care aveți nevoie, cum ar fi: contracte, pretenții sau cereri de chemare în judecată și le completăm cu explicațiile de rigoare pentru punerea lor eficientă în aplicare. La necesitate, va fi recomandat un avocat experimentat și specializat în domeniul de referință. Noi Vă oferim suportul necesar până la obținerea rezultatului.

Competența, promptitudinea și mobilitatea sunt avantajele noastre, pe care le punem în serviciul clientului. Prin intermediul Companiei LegalConsult.md puteți obține siguranța de care aveți nevoie.

Adresați-vă

  Noi avem grijă de clienții noștri.

  • Experiență in domeniu
  • Profesionalism
  • Sinceritate
  • Competență
  • Ambiție
  • Dorința de a ajuta
  Sunați +373 79 09 26 21

  Compania LegalConsult.md prezintă rubrica Curentul. Aici sunt făcute publice unele informații elocvente despre activitatea noastră curentă. Sunt prezente cazuri din practica legală, analize succinte sau păreri, postări metaforice și pamflete.
  Considerăm că acestea ar putea trezi curiozitatea celor interesați în temele ordinii de drept, justiției și stârpirii corupției. Totodată, unii vor fi deranjați sau chiar curentați. De aceea, la necesitate postările vor fi confirmate prin probe pertinente, concludente și utile.
  Toate postările vor respecta strict prevederile legale cu privire la accesul la informații, documentarea publică și reputația profesională. Scopul este de a găsi răspunsul la întrebările: Mai există în țara noastră onestitate? Sau depravații sunt la putere? Persoane oneste au rămas? Au șanse?